Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

Our XXXX-story
Voor en door vrouwen

Coco Mio creëert jouw ideale outfit: elegant en exclusief maar toch draagbaar en comfortabel. Van een business meeting naar een after work drink tot city strolling in het weekend, met Coco Mio ben je altijd en overal in stijl én comfort. “Kleed je je goed, dan voel je je goed”: de rode (en bovendien kwaliteitsvolle) draad in onze kledinglijn gemaakt door en voor vrouwen.

Pieces uniques

Coco Mio mixt & matcht de Italiaanse luxueuze stoffen met de Belgische easy to wear pasvormen en komt zo tot unieke maar goed zittende kledingstukken. The best of both worlds voor zowel de trendgevoelige vrouw als de stijlvolle dame, van maatje 36 tot 46. Toegankelijk en toch one of a kind, want elke print is exclusief ontworpen voor Coco Mio. Pieces uniques, net zoals jullie!

#ikkoopbelgisch

Coco Mio draagt ook haar steentje (of beter gezegd draadje) bij aan fair fashion. Van schets naar productie tot in de winkel, alles verloopt eerlijk in onze Europese, waaronder ook Belgische ateliers. De hashtag #ikkoopbelgisch delen wij dan ook met trots op onze social media. Sharing is caring, en dat doen wij zeker met Coco Mio: verspreid in de mooiste multibrandstores is Coco Mio ontworpen met een oog voor Belgische fittings en een hart voor Italiaanse stoffen.

Join The Newsletter