Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

EASY TO WEAR & FIND (PART 2)

Coco Mio

EASY TO WEAR & FIND (PART 2)

De lente hangt jammer genoeg nog niet in de lucht, maar wel in de rekken van onze multibrands met onze SS’19 collectie! Ben je van Vlaams-Brabant? Snuif de zomer op in één van onze verkooppunten:

KARAKTER – HALLE

“Life is too short to wear boring clothes” luidt het in deze womenswear store in Halle. Hier shop je kledij met karakter, zowel up-to-date met de laatste modetrends als tijdloos stijlvol. Naast Franse, Nederlandse, Duitse en Scandinavische merken hangt er natuurlijk ook Belgisch talent in de rekken, waaronder wij! #ikkoopbelgisch, en dat doe je bij Karakter ook tijdens leuke events, van fashion nights out naar meet the designer middagen tot pop-ups.

https://www.karakterfashion.com/

Basiliekstraat 88

1500 Halle

LA CARTE BLANCHE – GRIMBERGEN

Bij La Carte Blanche shop je een ruim aanbod aan high-quality merken onder één Grimbergs dak. Feel free en stel zelf een Coco Mio outfit samen of geniet van het persoonlijk, professioneel advies van het La Carte Blanche team. Vind hier kledij op jouw lijf geschreven, op vlak van stijl maar ook qua model, want deze damesboetiek heeft haar eigen naaiatelier. Jouw favo look werken ze tot in de puntjes af, pure finesse bij La Carte Blanche!

https://www.lacarteblanche.be/

Vilvoordsesteenweg 7D

B-1850 Grimbergen

CARININA – DILBEEK

Welkom in de wondere wereld van Carinina, een multibrandstore in Dilbeek waar Carine je begeleidt in haar zorgvuldig geselecteerde mode- en accessoiremerken. Van sporty casual naar elegant chique, bij elke vrouw past een outfit en jouw perfect match vind je hier in een ontspannen shoppingsfeer. Snuister in de rekken van Carinina en je komt onze stijlvolle mode met comfortabele pasvorm tegen. Coco Mio, verspreid in de mooiste multibrands!

https://www.carinina.be

Sint-Alenalaan 1

B-1700 Dilbeek

Volgende maand gaat Coco Mio on the road in Oost-Vlaanderen en Henegouwen, en we houden opnieuw halt bij onze verkooppunten. Easy to wear, easy to find!

XXXX-groeten,

Coco-Mio