Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

(CAT)WALKING BRUNCH: AW’19

Coco Mio AW19

(CAT)WALKING BRUNCH: AW’19

Fashion. Food. Back to the essentials.De multibrands namen plaats aan de prachtig beklede lange tafel, een smakelijke front row waar ze onze herfst/winter ‘19 collectie voorgeschoteld kregen. Na een warm welkom en inspirerende woorden van onze top sales en model Ellen begon de modeshow met een verrassende openingsdans in jawel, één van onze kleedjes. Sierlijk en vloeiend, net zoals onze kledij: elegant, en toch comfortabel.

COCO MIO COLOURS UP YOUR WINTER

De wilde kleurrijke bloemen, de paarse kaarsen, de bio-pannenkoekjes en de party tunes gaven al wat weg van onze AW’19 collectie. Volgende herfst en winter draag (en gedraag je) je groen met het duurzaam ORGANIC GRUNCH thema, geniet je van zijdezacht paars in de TECHNO ROMANTICO lijn en vrolijk je de donkere dagen op met oranje etnische prints in het HANDCRAFTED ESSENTIALISM thema. Ook de feestdagen breng je samen met Coco Mio door met onze roodzwarte feestlijn. Krachtige stuks voor krachtige vrouwen!

COCO MIO SAVES THE PLANET

Of toch jullie, de vrouwen die het dragen! Onder het motto greenis the new black, verwelkomen we ‘sorona’, een nieuwe vezel in onze lijn gemaakt uit plantaardig materiaal. We ontwerpen ook een stijlvolle, tijdloze capsule collectie uit gerecycleerd cashmere, zacht voor jou én voor het milieu. Het is nog even wachten op dit cashmiracle, maar de fauna & flora vibes vind je alvast terug in onze SS’19 collectie met haar jungle en seaside prints.

COCO MIO COLLABS

Als kers op de #ikkoopbelgisch en duurzame taart werken we samen met Leen Snoeck van Flo Jewelry. Een Belgische designer die unieke ontwerpen creëert met Italiaanse materialen… klinkt bekend in onze oren! Volgend seizoen draag je Coco Mio dus ook aan je hals of oren, de ideale finishing touch aan je outfit. En bij deze ook aan dit blogartikel!

Wij kijken alvast uit naar volgende winter, maar we hebben natuurlijk eerst de zon besteld. De eerste drop van de SS’19 collectie is nu geland in de winkels. Vind hier jouw dichtstbijzijnde multibrandstore.

XXXX-groeten,

Coco-Mio