Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

EASY TO WEAR & FIND (PART 1)

Coco Mio Print

EASY TO WEAR & FIND (PART 1)

De winter is volop in het land, maar de eerste SS’19 items zijn gearriveerd in onze XXXX-boutiques, met als eindbestemming: jouw kleerkast! Ben je van de Leiestreek of het Brugse Ommeland? Haal het zonnetje in huis via deze multibrandstores:

ISABELLE – RUMBEKE

“Dress.love.talk” luidt het vanaf 1 februari bij Isabelle, een net vernieuwde multibrandstore waar je de charme van een boetiek ten volle beleeft. Geniet van een one to one shopping sessie, inclusief gezellige babbel en een kopje koffie. Come as a stranger, leave as a friend! “Dress.love.talk” about Coco Mio doen we samen op de opening vrijdag 1 februari, want dan komen wij bij Isabelle onze nieuwste collectie voorstellen. Summer vibes in putje winter!

https://www.isabellefashion.be/

Kerkplein 30

8800 Roeselare (Rumbeke)

DOCODOCO – LAUWE

Bij Docodoco geniet je van een one stop shopbeleving. Je vindt er dagdagelijkse en feestelijke looks met matching accessoires en zowel de on trend fashionista als de stijlvolle dame vindt hier haar unieke, complete look. Dressing is a way of life, en deze boetiek voor & door vrouwen neemt dat ter harte met power dressing als stijl. Er zit kracht in kledij en die straal je uit als jij je er goed in voelt. Docodoco helpt jou die perfect match te vinden, o.a. met Coco Mio!

https://www.docodoco.be

Leiestraat 4

8930 Lauwe

ELLE NORD – OOSTKAMP

Bij Elle Nord zet je je van kop tot teen in het nieuw, of beter gezegd van make up naar kledij tot schoenen. Je shopt er stijlvolle looks die letterlijk en figuurlijk op jouw lijf zijn geschreven dankzij het persoonlijk advies van Evelien en Sarah. Twee visagistes, stylistes, kleurconsulentes, en ook wel baristas, want de mannen genieten dan weer van een lekkere tas koffie aan de bar. Deze twee top dames laten jullie stralen, net zoals onze zonnige collectie!

http://www.ellenord.be/

Kortrijksestraat 16A

8020 Oostkamp

Bevindt jouw kleerkast zich in Vlaams-Brabant? Stay tuned, want het Pajottenland en de Brabantse Kouters zijn als volgende aan de beurt!

XXXX-groeten,

Coco-Mio