Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

Sleeves Special

Jurk met speciale mouw

Sleeves Special

De mouwen van Coco Mio

Van indrukwekkende trompet- en oversized mouwen naar een fijne pofmouw tot bont en veertjes als finishing touch, het zijn stuk voor stuk elegante én draagbare mouwen (lees: geen knoeigevaar of ‘te dik voor onder deze jas’-gevoel).

EYE(AND EAR)-CATCHING

Alle ogen en oren zijn op jou gericht met het EUFEMIA kleedje en haar sierlijke trompetmouwen. De trend weerklinkt in het straatbeeld, maar deze mouwen met volume onderscheiden zich door hun spiraaleffect. Turn it up! De mouwen maken van de EUFEMIA een tijdloos stuk dat nooit zijn wauw-effect verliest, en dat klinkt als muziek in onze oren.

FUR OR FEATHER

Van lange mouwen gaan we naar korte mouwen bij het EUFRASIE v-hals kleedje, maar niet zonder een origineel accent. Ga je voor de kaki of grijze suède versie dan heb je een leuk bontje aan de mouw, kies je voor de zwarte editie dan krijg je feestelijke veertjes. Beide afwerkingen zijn ton sur ton en niet onbelangrijk: wasbaar. Coco Mio, stijlvol én praktisch!

THE MORE THE MERRIER

Van de gezellige truien met oversized mouwen krijgen we maar niet genoeg deze winter. Onze ROCCA zit even comfortabel als een slobbertrui, maar oogt zeer elegant dankzij de kwaliteitsvolle stof, vrouwelijke fitting en het chique camel kleur. De mouwen zijn gemakkelijk samen te vouwen, dus deze oversized trui draag je met alle comfort onder je jas.

PUFFED AND PLEATED

Pofmouwen zijn terug van de jaren tachtig, maar dan in een veel subtielere en tijdloze versie bij onze glanzende VERMENTINO bloes. De plooitjes op de schouders en de aansluitende cuffs creëeren een fijne, gracieuze pofmouw die elke vrouw goed staat. De mouwen zijn dan soms wel verstopt onder een gilet of jasje, maar de blinkende stof alleen al doet je stralen.

LOVE LACE

We eindigen hoe we zijn begonnen: met trompetmouwen, en deze keer in kant. De BUONAPANE is een little black dress, maar niet de zoveelste in je kleerkast dankzij de mooie, rond omrond met kant afgewerkte mouwen. Zowel van dit kleed als van de EUFEMIA zijn de trompetmouwen ontworpen dat ze niet in je bord hangen, ideaal voor de feestdagen dus!

Binnenkort tonen we onze favoriete feestlooks, stay tuned!

XXXX-groeten,

Coco Mio