Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

Prints in the picture

Coco Mio winterjassen prints in verschillende kleuren

Prints in the picture

De kledingprints van Coco Mio

Van bloemen naar strepen tot luipaardvlekken, de modewereld is één en al print. Wat origineel is aan onze prints is dat elk motief enkel en alleen voor ons merk ontworpen is. Exclusief voor Coco Mio, en dus ook one of a kind voor jou! Stuk voor stuk pieces uniques van eigen bodem in tegenstelling tot de mode van de grote ketens. #ikkoopbelgisch, jij ook :)?

BLUE BOUQUET

Pluk de dag in stijl met onze unieke bloemenprint. Het drukke, felle en reeds veel geziene bloemenmotief hebben we in een winters jasje à la Coco Mio gestoken, en ook letterlijk óp één van onze winterjassen: de ARA mantel. Deze bloemenprint is subtieler qua kleuren, maar toch zeer krachtig dankzij haar luxeuze uitstraling en de lurex draad als finishing touch. Draag onze mantel met een jeans of met het bijhorend rokje AMARONE, opfleuren doet deze print je zeker en vast!

GEOMETRIC GROOVE

Wie zegt dat wiskunde niet leuk kan zijn? Deze geometrische print heeft als basis zwart, maar het okergele lijnenspel, de bronzen driehoeken en ook het glanzend effect geeft het een warme, zachte look. In de modewereld is het wiskunde met een hoek af, want 1 CROCE bloes + 1 ARBIA rok in dezelfde geometrische print maakt geen 2 stuks, maar vormt precies één geheel zoals een jurkje. Mode, nog praktischer dan wiskunde.

SOFT PINK POWER

Zijn het bloemen? Blaadjes? Verfvegen? Wat het zeker wel is: uniek en stijlvol! Een print op jouw lijf geschreven. De zacht roze, rode en bordeau tinten doen de print niet te druk overkomen, waardoor het ook vlot te combineren valt. Je kan voor all eyes on the print gaan met ons bomberjasje GRAVELLO of voor een subtiele knipoog met de mooi afgewerkte voering of mouwomslag bij het jeansjasje DANIELLA.

Meer Coco Mio winter prints ontdek je hier

Op slag verliefd geworden op een van onze printen?  Klik op de namen in de tekst en ontdek in welke boetieks je ze kan shoppen.

XXXX-groeten,

Coco Mio