Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

Fashiongrabber op bezoek

Fashiongrabber op bezoek

Fashiongrabber op bezoek

Coco Mio is een Belgisch label voor en door vrouwen. En zo leer je als verantwoordelijke Sales bij Coco Mio wel eens andere gepassioneerde vrouwen in Belgisch modeland kennen. Zo ook Veronique van Fashiongrabber. Vanuit haar passie voor mode laat ze wekelijks leuke shops en mooie labels aan bod komen op haar website. Ze blogt en vlogt er op los maar met een neus voor al wat fraai is.
Veronique wentelde zich in onze winkel in Knokke helemaal in de Coco Mio wereld en identiteit en is er in geslaagd om mijn waterval aan woorden te vatten in een boeiend artikel.
Ze stond te popelen om een aantal stuks aan te trekken en te poseren voor de foto. En dan komt ze uit de paskamer en denk je: Ja! Het is voor vrouwen als Veronique dat we het doen. Vrouwen die de klik hebben met ons merk en extra stralen met onze collectie.
Veronique wil vanuit haar passie inspireren. En dat is mooi!
Ik geef Ish daarom graag gelijk: Je bent de som van de mensen die je ontmoet. Het was hoe dan ook een bijzonder fijne ontmoeting.