Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

In stijl de winter door, part two

coco mio donkerblauwe winterjas

In stijl de winter door, part two

MAXI ARCOLA

De ARCOLA is wat langer van lengte, heeft grote zakken en ook qua dragen kan je het maximum uit deze jas halen. Het rustige van de kleur taupe met de kracht van het model en de stof (mohair) maakt van deze mantel een unieke passe partout. Draag ze open of toe met de riem, op een lang kleedje of een jeans, met sneakers of botten er onder, … it’s all up to you!

TEDDY ELEONORA

Induffelen doe je in stijl met onze cozy ELEONORA. Ze is niet de zoveelste teddy jas in de rij, want deze heeft een grote capuchon en mooie kleurschakeringen in de faux fur (beige of blauw). Een teddy jas kan snel bombastisch tonen, dus creëerden wij eentje met een halflange lengte en niet té dikke bont voor een elegante look. Maar oh zo gezellig, alsof je met een plaid en een warme tas chocolademelk voor de haard zit 🙂

CHIQUE ARA

Last maar zeker niet least: draagbare luxe met onze ARA mantel. Een piece unique door haar exclusieve Italiaanse bloemenprint en lurex draad, maar dat betekent niet dat ze enkel voor speciale gelegenheden dient. Maak het casual met een toffe jeans of ga eens all the way met het bijhorend rokje in diezelfde print, want matchende boven- en onderstukken zijn ook helemaal in!

Meer over onze one of a kind prints ontdek je hier

Wil je graag op stap deze winter met Eleonora, Daniella, Ara,…? Klik op de namen in de tekst en ontdek in welke boetieks je ze kan shoppen.

XXXX-groeten,

Coco Mio