Join The Newsletter

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties & promoties!

In stijl de winter door

winter jasje op het strand

In stijl de winter door

De winter staat voor de deur, dus tijd om de winterjassen terug aan de kapstok te hangen. Je zomerse outfits maken plaats voor outerwear, maar moet je daarvoor inboeten aan stijl? Niet met Coco Mio, want onze collectie winterjassen houdt je zowel warm als stijlvol. Van een jeansvestje en bombers naar teddy jassen en opgeklede mantels, voor elk(e outfit) wat wils!

BOMBER GRAVELLO

Bomber jackets zijn nog steeds hot: figuurlijk ‘trendy’ en ook letterlijk ‘warm’. Ook wel het stoere broertje van de blazer genoemd, maar wij ontworpen een meer vrouwelijke versie. Meet & greet GRAVELLO: ons bomber jasje met een elegante fitting, te verkrijgen in twee unieke uitvoeringen. Ga je voor de pied-de-poule print in super soft faux fur of de exclusieve Italiaanse print in donskwaliteit met gebreide boord, je bent hoe dan ook winterproof én on trend gekleed.

DENIM DANIELLA

Een jeansjasje is ideaal voor het tussenseizoen, maar onze DANIELLA draag je nog wat langer door dankzij het (afneembare) bordeaux bontkraagje en de voering in dezelfde donskwaliteit en print als die van onze bomber. Op kleedjes, rokken en broeken, dit zwartkleurig jeansvestje neem je overal mee naar toe. Styling tip: plooi de mouwtjes om en de prachtige print komt tevoorschijn, een leuke finishing touch!

CLASSIC BUTTAFUOCO

Tijdloos stijlvol, onze BUTTAFUOCO mantel samengevat in twee woorden. Ze straalt klasse uit door de wollen stof en de reverskraag, en valt tegelijk heel vlot te combineren door haar ideale lengte. Zacht camel of hard blauw, met beide kleuren blijf je in de mode en val je toch iedere keer opnieuw op. Sla bij deze mantel ook de mouwen om en je creëert een mooi kleuraccent. It’s all in the details ladies 🙂 Benieuwd naar onze teddy’s ? Bekijk ze in onze volgende blogpost